קינוח ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים

צילום: שטרסטוק

רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.

לטרין תמרים ואגוזים – כמות לכ-60 עוגיות

צילום: שטרסטוק

מרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 גרם שומשום קלוי

 

אופן ההכנה:

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקרור.

בתאבון!

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*