הכר את השף: רונן ורה עונה על השאלון שלנו

צילום- יח"צ לימור כרסנטי

הוא פרפקציוניסט שמתקשה לאכול במקומות אחרים, יעשה הכול בשביל עוד לקוח מרוצה וגם בבית הוא מבשל ללא הפסקה. הכירו את השף הפרטי רונן ורה

1. איך נראה יום העבודה שלך?

יש המון הכנות לקייטרינג שלי שמתחילות השכם בבוקר, כאשר אני נוסע לשוק לבחור את חומרי הגלם הכי טריים ומובחרים, מפעיל ונותן הנחיות לצוות, מטפל בשינוע של הציוד וחומרי הגלם למקום האירוע. כל אירוע שלי מתקיים בשלבים עם "שואו על האש", הזרמה של עוד מנות בשרים ועוד תוספות ויכול להתמשך שעות. גם סדנאות שבהן אני מלמד את התהליך ואז נהנים מהתוצר

2. אתה מבשל בבית בזמנך הפנוי?
אני המבשל העיקרי בבית. אוהב מאוד לבשל עוד מהיותי ילד, גדלתי על ברכי המטבח הרומני ועזרתי למשפחתי. כיום אני מבשל בכל הסגנונות: איטלקי, אסייתי ועוד.

3. היה רגע שחשבת לעזוב הכול ולהתפטר?
מעולם לא שקלתי זאת. אני לא מתחרט אפילו לדקה על הבחירה שלי באחד המקצועות היותר מהנים בעיניי בעולם, אוהב לפנק ולהסעיד אנשים, זו התשוקה שלי- לראות אנשים נהנים ממלאכת ידיי. אין אושר וסיפוק כזה בעולם לקבל שבחים ופרגונים מעוד לקוח מרוצה

4. האם אתה מסוגל לאכול במקומות אחרים?
מודה שקשה לי לאכול במקומות אחרים, כי אני ביקורתי ופרפקציוניסט ולא מצליח לנתק את עצמי מכובע השף לכובע האורח. לדעתי פעמים רבות רמת המסעדות לא מצדיקה את המחיר, כלומר במבחן העלות מול תועלת מסעדות רבות נופלות.

5. ובכל זאת מסעדה מומלצת?
מסעדת הדסון ת"א- רמה גבוהה ומוקפדת של חומרי גלם, עשייה מדויקת של הבשרים ושירות מעולה

6. הפציעה הכי חמורה?
פילטתי בשר בזמן שדיברתי עם לקוח ובהיסח הדעת כמעט כרתתי לעצמי 2 אצבעות, יש איתי ערכת עזרה ראשונה כך שכמובן הפסקתי את העבודה, כשהסו שף מגבה אותי, פעלתי לעצירת הדימום וחבישה והמשכתי באירוע כרגיל.

7. הלקוח תמיד צודק?
מבחינתי כן. הלקוח תמיד צודק גם אם בלבי אחשוב שלא. תמיד אתן 100 אחוז שירות. ערכתי לא מזמן קייטרינג בכרם מהר"ל לכ-100 איש ולמרות שזהו לא תפקידי נדרשתי גם להיות סבל של הציוד לבקשת הלקוח ממקום אחר שלא היה בתוכנית- היישר לביתו. לא התווכחתי ועשיתי את המבוקש. אין אצלי פשרות, אני נענה לבקשות לא סטנדרטיות וחשוב לי לארגן את האירוע הכי פצצה שיש לשביעות רצון הלקוחות שלי

השף רונן ורה

https://instagram.com/meat_champ_ronen_vara


Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*