חברת ישרקו, מקבוצת טיב טעם, מרחיבה את פעילות מותג הפסטות האיטלקי גארופלו (Garofalo) ומשיקה לראשונה סדרת מוצרים ללא גלוטן, המצטרפת לסדרת מוצרי הפסטה המוצעים כיום – פסטה מקמח מלא ופסטה מקמח רגיל.
סדרת פסטה גארופלו ללא גלוטן מגיעה ב- 4 צורות שונות : פנה, ספגטי, פוזילונה וניוקי ללא גלוטן, המבוסס על תפו"א. הסדרה מכילה תערובת של מספר קמחים איכותיים: קמח תירס, אורז חום/לבן וקינואה.
פסטה גארופלו ללא גלוטן הושקה ברחבי העולם, כחלק מחדשנות ורצון לתת מענה לסובלים מצליאק ולנמנעים מגלוטן, תוך שמירה על איכות, נראות, טעם ומרקם ללא פשרות. המוצרים מיוצרים תוך תהליך ייצור ייחודי בסטנדרטים הגבוהים ביותר שבית גרופאלו מחויב אליהם, המקנה למוצרים "חספוס מיוחד" להצמדות מיטבית של הרוטב. תהליך הייצור הייחודי הוא תהליך קר, לשמירה על איכות, טעם ומרקם מנצחים.
מחיר מומלץ לצרכן: 15.90 ₪ ל-400 גרם פסטה (עכשיו במבצע השקה: 12.90 ₪). ו- 19.80 ₪ ל-400 גרם ניוקי (עכשיו במבצע השקה של 15.90 ₪).
הפסטה כשרה באישור הרבנות הראשית לישראל, למעט הניוקי.
מפעל גרואפלו שבאיטליה מתמחה בפסטות ומוצרים נלווים, וידוע באמנות ייצור הפסטה בשילוב טכנולוגיות מתקדמות. המפעל הוקם בשנת 1700 וממוקם בעיירה הדרומית נאפולי הנחשבת למקום הולדתה של הפסטה. כיום גרואפלו מחזיקה בכ-6.2% מנתח שוק הפסטה ברשתות המזון באיטליה. כ- 6.3 מיליון משפחות איטלקיות רוכשות בשנה את הפסטה וכ- 54% מאוכלוסיית איטליה נאמנים לפסטה גרופאלו.
מפעל הפסטות מכין ביום כ- 216 טון ספגטי בצורות ארוכות, כ- 296 טון ספגטי בצורות קצרות וכ- 20 טון מגוון רחב של ספגטי בצורות ייחודיות. פסטה גארפולו הינה אחת מהפסטות הנבחרות הנמכרות ברשת החנויות Eataly – איטלי . רשת חנויות למזון איטלקי משובח הנחשבות ביותר בעולם.
Leave a Reply