מתכון מושלם להכנת מרק ערמונים מפנק וחגיגי באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים:
- 1/2 כוס יין לבן.
- בצל בגודל בינוני, קצוץ.
- 1 קישוא בגודל גדול חתוך לקוביות גדולות (ניתן להמיר ב- 300 גרם דלעת).
- תפוח אדמה בגודל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
- שקית ערמונים בוואקום.
- כף שטוחה חמאה.
- שן שום קצוצה.
- מלח, פלפל לבן או שחור.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה קלה.
מוסיפים את שאר החומרים (פרט לשמנת אלפרו) ו-3 כוסות מים.
מבשלים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. אפשר לקשט עם עירית קצוצה.
מוזמנים לעיין בכתבות נוספות בפודתי אוכל כשר
Leave a Reply