חדש במקרר הירקות בסופר: המבורגר פטריות של מרינה

המבורגר פטריות מרינה. צילום: מרינה פטריות הגליל

פרויקט טרום השקה משותף בין חברת מרינה פטריות הגליל לשופרסל יצא לדרך. מוצר הדגל החדש של מרינה – ההמבורגר פטריות ישראלי, פיתוח מקורי המיוצר במפעל החדש שהקימה חברת מרינה ,על טהרת פטריות טריות שנקטפו בבוקר בחווה בחוסן ונארזו לקציצה עסיסית, טבעונית וטעימה.

חברת מרינה פטריות הגליל, הכריזה על פרויקט חדש שמתחיל בימים אלו כטרום השקה, בשיתוף פעולה עם רשת השופרסל. בשלב זה, ניתן להשיג את המוצר במקררי הירקות בצמוד לאריזות הפטריות הטריות בכ-70 סניפים מרכזיים של רשת שופרסל במרכז הארץ. בסיום תקופת ההרצה, ניתן יהיה להשיג את המבורגר הפטריות, בכל רשתות השיווק וחנויות המזון ברחבי הארץ.

המבורגר הפטריות החדש של מרינה, מוצר טרי ומצונן, אינו עובר הקפאה בתהליך בכדי לשמר את ערכי הפטריות הטריות. החידוש שביקשה חברת מרינה להבליט לצרכן הוא מיקום המוצר במקרר מחלקת הירקות  בצמוד למדפי פטריות מרינה הטריות.

"חשוב לנו להדגיש לצרכנים, אוהבי המזון הטרי, הבריא והטבעוני שאנחנו קוטפים להם את ההמבורגר החדש מידי יום. הרכב המוצר מתבסס על פטריות טריות ומהווה תחליף מושלם לארוחה". ציין רמו בן שושן מייסד חברת מרינה פטריות הגליל.

הבשורה של חברת מרינה פטריות הגליל, היא הקמת קטגוריה חדשה בתחום המזון המוכן "ארוחות מפטריות ומירקות שונים" וכניסה  לתחום ייצור מוצרי מזון לשוק הטבעוני והצמחוני – "מרינה גורמה". המוצרים החדשים, מהווים תחליף מושלם לארוחה בשרית ומיוצרים על בסיס פטריות טריות ובריאות.

הראשון על מדפי רשתות השיווק , הוא "המבורגר פטריות", המבורגר טבעוני נושא תו מאגודת הטבעוניים "vegan friendly" , מיוצר כולו מפטריות טריות  שגדלו בחוות הגידול המתקדמת שבגליל, נקטף כפטרייה, ויוצר ונארז למוצר מדף מצונן שמהווה תחליף נפלא לבשר, טעים ועסיסי. ראשון מבין מוצרי מרינה גורמה, משווק מארז המבורגר פטריות בתיבול מעודן, מצונן – 520 גרם, ארבע יחידות המבורגר במשקל  130 גרם כל אחת. המוצר כשר – פרווה, בהשגחת הרב אפרתי והרבנות ירושלים כשר למהדרין.

חדש במקרר הירקות. צילום: מרינה פטריות הגליל

רמו בן שושן, המייסד ויו"ר חברת מרינה פטריות הגליל, מברך על תחילת הפיילוט והחדרת המוצר לשוק. "מדובר במוצר פורץ דרך, הצרכנים ייהנו ממוצר איכותי, טבעי ובריא שמיוצר על פי הסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם. אנחנו בחוות מרינה במושב חוסן בגליל, קוטפים לכם המבורגרים מידי יום. זהו תחליף בשר מושלם ומבחינתנו  קפיצת מדרגה אדירה ובשורה לענף המזון".

פטריות: בריא, טעים, מזין

כמו בכל העולם גם בישראל מורגשת עליה מובהקת במעבר קהלים שלמים בציבור לאכילת תחליפי בשר ומזון מן הצומח כחלק משמירה על אורח חיים בריא. אין מסעדה  ובית קפה שלא מציג בתפריט, מנות טבעוניות. 'המבורגר' של מרינה ומוצרי "מרינה גורמה" החדשים כולם, מהווים חלופה טעימה ואיכותית  שמקורה בחקלאות ישראלית מתקדמת. המבורגר הפטריות של מרינה מכיל 54% פטריות טריות, חלבון סויה וחומרים טבעיים וזוכה לביקורות מצוינות מקהל הצרכנים. "מי שלא יודע בתחילה שמדובר בהמבורגר שכולו פטריות לא מזהה שאין בשר בהמבורגר" ציין רוני סופר סמנכ"ל השיווק במרינה. מעולה ככריך לבית הספר, לארוחת ערב  או כחלק ממנגל משפחתי. המוצר טרי ומגיע מצונן לרשתות השיווק.

למה דווקא פטריות ?

  • בפטריות כמות גדולה של נוגדי חמצון המסייעים לגוף להילחם בתופעות הזדקנות ומניעת התפתחות תאים סרטניים. מחקרים מצאו שאכילה של פטריות שמפיניון על בסיס יומי מסייעת במניעה וצמצום של גידולים סרטניים.
  • הפטריות בעלות ערך  קלורי נמוך דלות בשומן דלות בנתרן וללא כולסטרול.
  • פטריות ידועות כדלות בפחמימות, עשירות במינרלים כמו אשלגן, נחושת, סלניום, ועשירות בוויטמיני B השונים.
  • פטריות מכילות כמות גבוהה של ויטמין D,  המסייע בבריאות העיניים ובחיזוק עצמות השלד.
  • פטריות מגבירות את רמת האנרגיה בגוף ע"י חומרים מזינים שמשפרים את תחושת הגוף ומפחיתים עייפות.
  • פטריות מחזקות את מערכת החיסון, מונעות התפתחות דלקות ומקלות על כאבי פרקים.

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*